ΠΑΟΚ

Γκρέγκορι: "Επιπλέον κίνητρο ο κόσμος"

Γκρέγκορι: "Επιπλέον κίνητρο ο κόσμος"
Γκρέγκορι

Έτοιμος να τα δώσει όλα εμφανίστηκε ο Κένι Γκρέγκορι στην πρώτη του συνέντευξη επί ελληνικού εδάφους

" Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στο ρόστερ της", τόνισε αρχικά ο Γκρέγκορι στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" και πρόσθεσε: " Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκα στην Ευρωλίγκα με αξιόλογες ομάδες και κυρίως πέρσι με την Εφές Πίλσεν (σ.σ. πρόπερσι με την Λε Μαν). Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο".

Για το τι γνωρίζει από το δυναμικό του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ είπε: " Γνωρίζω τον Τομάσεβιτς. Πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερή εμπειρία που ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά το μυαλό του την ώρα του παιχνιδιού".

Όσον αφορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα και τις γνώσεις του από αυτό ο Γκρέγκορι τόνισε: " Τα τελευταία χρόνια έχω αγωνιστεί αντιμέτωπος με ελληνικές ομάδες. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στην Ελλάδα οι ομάδες διαθέτουν ενθουσιώδες κοινό κάτι που από ότι έμαθα έχει και ο ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν κάτι που μέτρησε πολύ για μένα ώστε να πω το "ναι" στην πρόταση που μου έγινε. Η παρουσία εξάλλου των φιλάθλων μας στα παιχνίδια θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο σε παιχνίδια που μπορεί να υπάρχει κούραση ή να μην είμαστε στην μέρα μας".

Όσο για τον ίδιο και τον τρόπο παιχνιδιού του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Μέρος του παιχνιδιού που μου αρέσει να το κάνω είναι να καρφώνω. Είμαι ένας από τους παίκτες που μου αρέσει να παίζω και στις δύο πλευρές του γηπέδου με τον ίδιο τσαμπουκά και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα και με την νέα μου ομάδα τον ΠΑΟΚ".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ