ΠΑΟΚ

Ο Γκρέγκορι έστειλε το συμβόλαιο

Ο Γκρέγκορι έστειλε το συμβόλαιο
Γκρέγκορι

Ο Κένι Γκρέγκορι είναι από το βράδυ της Τετάρτης παίκτης του ΠΑΟΚ αφού έστειλε το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο

Ο 30χρονος πρώην παίκτης της Εφές Πίλσεν αποτέλσε τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη για την θέση του Αμερικανού σμολ φόργουορντ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με τις κινήσεις τα τελευταία 24ωρα να έγιναν μέσα σε απόλυτη μυστικότητα.
Ο Γκρέγκορι με ύψος 1.97μ. πρόκειται για έναν παίκτη που διέθετε τα στοιχεία που επιθυμεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί ο απόφοιτος του Κάνσας διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και επιπέδου Ευρωλίγκα ξεκινώντας την περίοδο 2003-2004 από την Πάβια και την ιταλική Α2. Το καλοκαίρι του 2005 ο Γκρέγκορι μετακόμισε στην Γαλλία και την Λε Μαν ενώ πέρσι είχε αγωνιστεί στην Τουρκία και την Εφές Πίλσεν.

Όσο για την θέση του πάουερ φόργουορντ προβάδισμα φαίνεται να έχει πάντα ο άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου και την περσινή αγωνιστική της τουρκικής Γαλατασαράι, Μπρίτον Γιόνσεν. Η περίπτωσή του μάλιστα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι αύριο δεδομένης της πρόσκλησης των Γιούτα Τζαζ στα veterans camp τους. Τέλος ακούστηκε και το όνομα του 27χρονου Τζακ Μαρτίνεζ ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2006-07 είχε αγωνιστεί στην ιταλική Σκαφάτι.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πεδουλάκης θα περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να δει την ακριβή κατάσταση του Χρήστου Χαρίση. Σε περίπτωση που κριθεί ανάγκη απόκτησής κάποιου οργανωτή αυτός θα είναι από την κοινοτική αγορά.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ