ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Γκονθάλεθ: "Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην EuroLeague"

Γκονθάλεθ: "Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην EuroLeague"
JAN BUCHHOLZ/ALBA BERLIN

Ο προπονητής της Άλμπα, Ίσραελ Γκονθάλεθ, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και τόνισε ανυπόμονος για την επιστροφή του Λουκ Σίκμα στο Βερολίνο.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι άνθρωποι της Άλμπα Βερολίνου το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό (29/12, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), λόγω του Λουκ Σίκμα.

"Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην EuroLeague. Κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα, παίζουν ομαδικά, κινούνται εξαιρετικά μακριά από την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με μεγάλη ενέργεια. Θα συναντηθούμε την Παρασκευή (29/12) για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Λουκ Σίκμα. Διαμόρφωσε μία εποχή εδώ, οπότε αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς", ανέφερε ενδεικτικά ο προπονητής των Γερμανών, Ίσραελ Γκονθάλεθ.

Από την πλερά του ο Γιοχάνες Τίμαν συμπλήρωσε: "Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Λουκ! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο για τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου. Είχαμε μία καλή εμφάνιση πριν τα Χριστούγεννα και θα είναι πολύ όμορφο αν καταφέρουμε να ανταμείψουμε τους εαυτούς μας ξανά πριν το τέλος του έτους. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που παίζει πάντα στο Final Four της EuroLeague".

TAGS ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ