EUROLEAGUE

Γκιστ: "Υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει με τη Λαμποράλ"

Γκιστ: "Υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει με τη Λαμποράλ"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ ξεκαθαρίζει στο Euroleague Greece πως το παιχνίδι της Παρασκευής (25/10) με τη Λαμποράλ είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να είναι καλύτερος σε δύο τομείς: συγκέντρωση και άμυνα

Για τον Τζέιμς Γκιστ, τα πράγματα είναι απλά... Ο Παναθηναϊκός θα γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα, απλά θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσει στο καλύτερο του αγωνιστικό επίπεδο.

Ωστόσο, το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (25/10) είναι σημαντικό και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας τη σημασία της επιβεβλημένης νίκης επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στο Euroleague Greece ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια, όταν και θα βρει ρυθμό...

"Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να διανύσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια και φυσικά θα βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ακόμα νωρίς. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Να μάθουμε τα πάντα για να παίζουμε καλή άμυνα. Θα πάρει λίγο χρόνο, είναι σίγουρο αυτό", σχολίασε ο Τζέιμς Γκιστ και συνέχισε:

"Και κόντρα στον Πανελευσινιακό δείξαμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο αμυντικά. Κάναμε δύο δυνατές προπονήσεις πριν το παιχνίδι, δουλέψαμε στην άμυνα και δείξαμε κάπως βελτιωμένοι. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα που ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή (25/10), ο πάουερ φόργουορντ ήταν κατηγορηματικός σε ότι είχε να κάνει με τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης:

"Πιστεύω πως πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ σκληρά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι αμυντικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λιέτουβος. Πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι μεγάλο παιχνίδι, καθοριστικό για εμάς και τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας στη Euroleague. Πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά σε αυτό και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Έγινε πολύς λόγος για τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να δώσει ο Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά με τον κόσμο του παρών... Ο Τζέιμς Γκιστ παραδέχεται ότι είναι καλύτερο για τους παίκτες να παίξουν μακριά από τη φυσική τους έδρας αλλά σε γεμάτο γήπεδο, παρά σε ένα άδειο αχανές γήπεδο.

"Είναι καλύτερο που θα παίξουμε με κόσμο στο πλευρό μας. Για εμάς δεν αλλάζει καθόλου το πλάνο μας. Το μπάσκετ είναι παντού μπάσκετ, είτε παίζεις στο ΟΑΚΑ, είτε στην Κύπρο. Θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη", κατέληξε ο Αμερικανός.

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ