ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε"

Γκιστ: "Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την αναμέτρηση της Παρασκευής (25/1, 9μ.μ.-NV3) με αντίπαλο την Ρεάλ ξεκαθαρίζοντας πως το έργο του Παναθηναϊκού δεν θα είναι εύκολο, έστω κι αν μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έκανε ο Τζέιμς Γκιστ εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός στο ματς του α' γύρου, είχε νικήσει τους Μαδριλένους στο ΟΑΚΑ κι αυτό θέλει να κάνει και τώρα, προκειμένου να πετύχει την 4η φετινή του νίκη στο TOP-16.

"Η Ρεάλ είναι μια ομάδα με ταλέντο. Τους έχω παρακολουθήσει να παίζουν. Τους είδα να βρίσκονται πίσω στο σκορ σε ένα παιχνίδι και να επιστρέφουν για να πάρουν τη νίκη", σχολίασε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και συνέχισε:

"Μπορούν πολύ εύκολα να σκοράρουν πολλούς πόντους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε πλεονεκτήματα, έχουμε την καλή μας άμυνα και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία εναντίον τους.

Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ, όμως, ειδικά αν καταφέρουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα, πιστεύω στην ομάδα μας, αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Για να πάρουμε αυτή τη νίκη, πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Η Ρεάλ δεν θα μας προσφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε: "Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά, από τη στιγμή που έχουμε παίξει δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι το συνολικό στυλ παιχνιδιού της.

Έχουν έναν σίγουρο τρόπο να παίζουν στο παρκέ και βασίζονται στην ταχύτητα και το βάθος του ρόστερ τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να μην τους αφήνει να πιάνουν ρυθμό, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό. Και τις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε είδαμε δυνατά ματς.

Μερικά πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους παίκτες όποτε συναντήσουν μια δύσκολη στιγμή στο παρκέ. Αλλά πρέπει επίσης να έχουμε στο νου ότι εμείς, η ομάδα, θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα δώσουμε στους οπαδούς κάτι για να πανηγυρίσουν, έτσι ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που απολαμβάνουμε όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ