ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Δεν θέλω απλώς να πάω στο Final Four, θέλω τον τίτλο"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε ότι ο αρχικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάει στο Final Four, ωστόσο αυτό δεν του αρκεί, αφού θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague.

O Τζέιμς Γκιστ πάντα ήθελε να βάζει ψηλά τον πήχη και το ίδιο έκανε και τώρα. Με την EuroLeague να ετοιμάζει ένα VIDEO-αφιέρωμα σε αυτον, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ξεκαθάρισε με τις δηλώσεις του ότι ο στόχος του Παναθηναϊκού δε μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

"Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στο Final Four" δήλωσε αρχικά ο Γκιστ στην... εισαγωγή του στο VIDEO, ωστόσο στην συνέχεια ήταν ακόμα πιο σαφής: " Τα 6 αστέρια δείχνουν τι σημαίνει ο σύλλογος. Δεν θέλω απλώς να πάω στο Final Four, θέλω να κατακτήσω τον τίτλο, να κρατήσω αυτό το τρόπαιο".

Κατά την διάρκεια του αφιερώματος ο Γκιστ αναφέρεται και στην σχέση που έχει αναπτύξει με τον Νικ Καλάθη στο περίφημο Pick and Roll που συνεργάζονται, λέγοντας πως " έχουμε ένα πολύ καλό δέσιμο. Είμαι ένας αθλητικός ψηλός που κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για αυτόν. Δεν φοβάται να κάνει λάθος πάσα, κάτι που είναι ευλογία και κατάρα. Έχουμε μία σύνδεση μεταξύ μας που δεν έχουν πολλοί" και τον Νικ Καλάθη να συμπληρώνει πως " ο δεσμός και η εμπιστοσύνη που έχουμε ο ένας με τον άλλο είναι κάτι μοναδικό".

Δείτε το VIDEO με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Γκιστ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ