ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκέρσον: "Ακόμα είναι νωρίς"

Γκέρσον: "Ακόμα είναι νωρίς"
γκερσον

"Δεν βιαζόμαστε να "κλείσουμε" το ρόστερ", ξεκαθάρισε το Σάββατο, ο Πίνι Γκέρσον

" Είναι πολύ καλό για μας ότι ο Τζέικ ξεκίνησε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς. Είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη και η παρουσία του, μας δίνει άλλη ποιότητα. Περιμένουμε τώρα τον Τεόντοσιτς και στη συνέχεια τα δυο παιδιά από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και τον Σοφοκλή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, αλλά είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών ως τώρα".

Για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Ισπανία, από τις 24 Σεπτεμβρίου, ο "Πίνχας", τόνισε ότι θα είναι μία ευκαιρία για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα: " Στην Ισπανία θα παίξουμε με καλές ομάδες και θα είναι μια καλή ευκαιρία για μας να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Θα έχουμε τουλάχιστον τρεις ακόμα νέους παίκτες μαζί μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία".

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν βιάζεται να "κλείσει" το ρόστερ: " Έχουμε δυο ικανούς πλέι μέικερ. Έναν πολύ έμπειρο που ξέρει καλά τη δουλειά κι ένα νέο παιδί που είναι ήδη από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη. Δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε το ρόστερ. Ένας παίκτης, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν είναι ικανός να κάνει τα πάντα μόνος του. Το θέμα είναι να βρούμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ