ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Bell story (νέο επεισόδιο)

Bell story (νέο επεισόδιο)
ΜΠΕΛ

Ο Λάρι Χάρις τονίζει ότι θέλει να μείνει στους Μπακς ο Μπελ, αλλά ο Αμερικανός ακόμη δεν απαντά...

Ο Χάρις είπε ότι οι Μπακς ανέβασαν την προσφορά τους στα 9 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια, αμέσως μετά το ταξίδι του Μπελ στην Ελλάδα, όπου βρέθηκε για να μιλήσει με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το ίδιο περίπου ποσό. "Είναι μια δίκαιη πρόταση. Σεβόμαστε τον Τσάρλι και τις αποφάσεις που έχει να πάρει για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί και θα καταλήξουμε κάπου. Είναι μια... φορτισμένη περίοδος για τον Τσάρλι, αλλά και για εμάς, όμως εμείς τον θέλουμε ακόμη για την επόμενη σεζόν".

Ο Μπελ ακόμη δεν έχει απαντήσει στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, μία ακριβώς εβδομάδα μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα, δείχνει ότι δεν θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα ή για να το θέσουμε καλύτερα, θέλει να παραμείνει στο ΝΒΑ. Βέβαια, δήλωσε ότι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη για αυτόν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά το θέμα είναι αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Στο Λιμάνι πάντως, έχουν αφήσει κατά μέρος την υπόθεση του Μπελ, τουλάχιστον όσο εκείνος δεν λέει "έρχομαι". Αν το πει εγκαίρως, ίσως και να... προλάβει.

Πάντως, στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η επικρατέστερη άποψη που υπάρχει σε σχόλια, άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τους Μπακς, τονίζεται ότι ο Μπελ δεν θα μείνει στο Μιλγουόκι, υπάρχουν και κάποιοι που ποντάρουν πως φέτος θα παίζει στον Ολυμπιακό...



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ