STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γκέκος: "Άξιζε να το δει όλος ο κόσμος"

Γκέκος: "Άξιζε να το δει όλος ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στην ομάδα του Στέργιου Κουφού και τόνισε ότι αυτό το ματς άξιζε να το δουν όλοι.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε του Ρεθύμνου με 82-80, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

Ο κόουτς της ομάδας, Μηνάς Γκέκος μίλησε για την αναμέτρηση, δίνοντας συγχαρητήρια για την εμφάνιση τόσο στους παίκτες του, όσο και στην προσπάθεια που έκανε το Ρέθυμνο.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέργιο για τα όσα πει για την ομάδα μου αλλά και για μένα προσωπικά και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Παίξαμε με μία ιδιόμορφη ομάδα, που έχει άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Θέλω να πω αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε δώσει πέντε παιχνίδια, κι αυτό ήταν το έκτο", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Είμαστε πάρα πολύ πίσω και η νίκη με κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Τσαλδάρης είναι μία εβδομάδα μαζί μας και μας βοήθησε σημαντικά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Στην κανονική περίοδο είχαμε 19 λάθη και 50% στις βολές. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε καταφέρει να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε τη νίκη. Στις παρατάσεις ο Α.Γ.Ο.Ρ. είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

Είμαι ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, γιατί μας λείπουν πολλά παιχνίδια. Κρίμα που το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό. Άξιζε να το δει όλος ο κόσμος. Είχε σασπένς και ένταση. Ο κόσμος μας βοηθάει και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε παιχνίδι. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε συνέχεια μαζί μας. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι καλή στο Ρέθυμνο".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης δήλωσε: " Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Για μας το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, είχαμε λίγο άγχος αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Κρατάμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο είχε δύο φορές την ευκαιρία να κερδίσει αλλά αστόχησε. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι νωρίτερα και να μην αγχώναμε τον κόσμο τόσο πολύ. Θα συμφωνήσω με αυτά που είπαν οι δύο προπονητές. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ. Από τα καλύτερα που έχουν γίνει. Για μας υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας για να δουλέψουμε.

Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να βρεθούμε και να βρούμε τη χημεία μας. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα δείτε αρκετά ωραία πράγματα από μας. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική και περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι γεμάτο το γήπεδο μας. Δεν είχα παίξει λόγω του τραυματισμού στα προηγούμενα παιχνίδια, τα φιλικά και στο κύπελλο. Έχω την εμπειρία για να παίξω και ευτυχώς δεν με κράτησε πίσω ο τραυματισμός μου".

Κουφός: "Το ματς ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός ανέφερε: " Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει δύναμη γιατί με το καλημέρα βιώσαμε για μία ακόμη φορά εδώ στη Ρόδο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στο Μηνά για τη δουλειά που κάνει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου πρωταθλήματος. Το είχα πει και παλαιότερα ότι, μετά τις δύο ομάδες τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οι άλλες 12 θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ. Θέλω να το πιστέψετε αυτό που θα πω, αλλά δεν είναι η ήττα αυτή που με πείραξε τόσο πολύ, όσο οι τρεις τραυματισμοί που έχουμε (Πέτγουει, Μπράουν, Λάτοβιτς).

Παίζουμε το Σάββατο και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό από την πίκρα που μας δίνει αυτή η ήττα. Νομίζω ότι κάναμε τα απολύτως απαραίτητα για να δώσουμε στις προσωπικότητες που έχουμε τις τελευταίες επιθέσεις. Δεν τα καταφέραμε δύο φορές. Πιστεύω ότι αυτό το γήπεδο δίνει μία ιδιαίτερη ώθηση στα κρίσιμα σημεία, σε οποιονδήποτε παίκτη. Ο Κολοσσός ήταν πιο σοβαρός στα κρίσιμα σημεία, αν εξαιρέσει κανείς τις δύο χαμένες βολές του Καλαμπόκη στο τέλος. Ακόμη κι εκεί ήμασταν μπερδεμένοι. Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο, γιατί δεν αντέχαμε άλλη παράταση. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στον Κολοσσό. Εύχομαι να έχουμε δύναμη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος".

Ο Νέστορας Κόμματος είπε: " Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μας. Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη, όπως ξέρετε. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια, έπαιξε πιο συγκεντρωμένα. Είχαμε δύο ευκαιρίες και στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση να κερδίσουμε, αλλά φανήκαμε άτυχοι. Θέλουμε πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ