EUROBASKET

Γκασόλ: "Να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα"

Γκασόλ: "Να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα"
Γκασόλ Ισπανία

Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 έχει ως μεγάλο στόχο ο Πάου Γκασόλ

Αρχικά ο Ισπανός σούπερ σταρ, μίλησε για τον μεγάλο του στόχο: " Προτεραιότητα για μένα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012. Ίσως είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να πάρω το χρυσό μετάλλιο, που μου λείπει. Ξέρω πως θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να είμαι εκεί και να το προσπαθήσω".

Στη συνέχεια μίλησε για την καταπληκτική του χρονιά με Λέικερς και εθνική: " Είμαι πολύ κουρασμένος. Οι τελευταίες ημέρες ήταν για μένα φανταστικές, αλλά ταυτόχρονα και εξουθενωτικές. Όμως ζω ένα όνειρο, γιατί μέσα σε λίγους μήνες κατέκτησα το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το Ευρωμπάσκετ με την πατρίδα μου".

Aναφέρθηκε επίσης στην ομάδα με τη φανέλα της οποίας θέλει να κλείσει την καριέρα του: " Ένα από τα όνειρά μου όταν τελειώσει η σταδιοδρομία μου στο ΝΒΑ, είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα από την οποία ξεκίνησα. Θα ήταν πολύ όμορφο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα".

Τέλος, για την πιθανότητα συμμετοχής του στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το 2010, σχολίασε : " Θα πάω ως σχολιαστής, ως φίλαθλος ή ως παίκτης. Είναι νωρίς να αποκλείσω αυτή την πιθανότητα. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Ήταν δύσκολο και φέτος, αν και στο τέλος για πολύ ιδιαίτερους λόγους, κατάφερα να είμαι στο Ευρωμπάσκετ. Στην Τουρκία θα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα".





TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ