ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκάλης: "Έκανα διακοπές στα 35 μου"

Γκάλης: "Έκανα διακοπές στα 35 μου"

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αρνούνται να συμμετάσχουν στην εθνική ομάδα. Διαβάστε τι δήλωσε, αλλά και ποιον παίκτη ξεχωρίζει αυτή την εποχή...

Ο Νίκος Γκάλης ανήμερα των 54ων γενεθλίων του μίλησε στην "ERA Sport" και στους Κώστα Σωτηρίου, Βίκυ Σπύρου για τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αποφασίζουν να μην πάρουν μέρος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ενδεχόμενη επιστροφή του στον χώρο μπάσκετ, αλλά και ποιον Έλληνα παίκτη ξεχωρίζει αυτή την εποχή. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στον ραδιοφωνικό σταθμό "ERA Sport":

Για το αν έχει παράπονα από τους ανθρώπους του μπάσκετ: " Εμένα με ενδιαφέρει η αγάπη του κόσμου, που βγαίνω έξω και με χαιρετάνε αυτή είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για μένα. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο, ο απλός κόσμος με συγκινεί μόνο".

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του στο μπάσκετ: " Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Ακόμα δεν έχω συναντήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, δεν είμαι άνθρωπος που λέει "ποτέ". Θέλω να βλέπω μπροστά και αν οι συνθήκες είναι σωστές και μπορώ να προσφέρω γιατί όχι".

Σε ερώτηση για το τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό: " Με ενοχλεί όταν τα μυαλά παίρνουν αέρα. Εγώ ήμουν αθλητής, ήμουν στρατιώτης και έδινα την ψυχή μου και την καρδιά μου σε αυτό που έκανα. Από εκεί και μετά δεν είναι μόνο τα χρήματα, ήταν άλλες εποχές οι δικές μου, πιο ρομαντικές.

Παίξαμε και χρόνια χωρίς να πληρωθούμε. Αλλά δεν σταματήσαμε να παίζουμε. Όταν ακούω μερικές φορές από νέα παιδιά το καλοκαίρι ότι είναι κουρασμένα και είναι 25 χρονών δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ήξερα τι θα πει διακοπές μέχρι τα 35 μου. Το καλοκαίρι εγώ ούτε διακοπές έκανα, ούτε τίποτα.

Δουλειά για να βελτιωθώ και να είμαι καλύτερος στο επόμενο πρωτάθλημα. Ποτέ δεν πρέπει ειδικά όταν είσαι νέο παιδί, σε κάλεσμα της εθνικής ομάδας να λες όχι. Είναι σαν να είσαι φαντάρος, πρέπει σε έναν πόλεμο να προστατεύεις τη χώρα σου".

Ποιον Έλληνα παίκτη ξεχωρίζει αυτή την εποχή: " Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτά τα παιδιά. Έχουν βέβαια επιτυχίες, αλλά δεν τα γνωρίζω προσωπικά. Τον Σπανούλη τον θεωρώ σοβαρό παιδί, αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ