ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκάι: "Κάποιοι ξέχασαν ποιος είμαι και είπα να τους το θυμίσω, δεν ξέρω τι έγινε στον Παναθηναϊκό"

Γκάι: "Κάποιοι ξέχασαν ποιος είμαι και είπα να τους το θυμίσω, δεν ξέρω τι έγινε στον Παναθηναϊκό"
@BASKETBALLCL

Ο Κάιλ Γκάι δήλωσε μετά την πρόκριση της Τενερίφης σε βάρος της Μάλαγα στο Copa del Rey ότι ο κόσμος ίσως να ξέχασε ποιος είναι και αποφάσισε να τους το θυμίσει, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει τι πήγε στραβά στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Κάιλ Γκάι μοιάζει αναγεννημένος στην Τενερίφη. Έχει βρει πατήματα και θυμίζει τον παίκτη που θαύμασε πέρυσι η Ευρώπη και όχι τον γκαρντ που ήταν εκτός κλίματος στον Παναθηναϊκό AKTOR, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στην νίκη της Τενερίφης με 91-83 στον προημιτελικό του Copa del Rey.

Μετά τον αγώνα ο Γκάι μίλησε στα ισπανικά ΜΜΕ για το παιχνίδι και με την κουβέντα να πηγαίνει στην εμφάνισή του και το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν ξεκάθαρος. "Μερικοί ξέχασαν ποιος είμαι και αποφάσισα να τους το θυμίσω" τόνισε αρχικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει στην συνέχεια κλείνοντας τις δηλώσεις του:

"Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πήραμε μόνο μία νίκη και είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρω τι έγινε στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, παίρνω λεπτά συμμετοχής και νίκες".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ