ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιατράς για την αποβολή με Ισπανία: "Ζητώ συγγνώμη, με τη φανέλα της Εθνικής δεν υπάρχουν δικαιολογίες για καμία παρεκτροπή"

Ο Μάκης Γιατράς
Ο Μάκης Γιατράς EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς απολογήθηκε δημόσια για την αποβολή και την συμπεριφορά του στο φιλικό της Εθνικής Νέων με την Ισπανία, τόνισε ότι αισθάνθηκε πως αδικούνταν οι παίκτες του, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο Μάκης Γιατράς αναγνώρισε το λάθος του. Με τους σφυγμούς να έχουν πέσει πλέον μετά την αποβολή του - αλλά και η άρνησή του να αποχωρήσει από τον πάγκο - στο φιλικό της Εθνικής Νέων με την Ισπανία (ήττα με 81-79), ο έμπειρος τεχνικός απολογήθηκε δημόσια, τονίζοντας ότι από την στιγμή που εκπροσωπούσε την Ελλάδα δεν έπρεπε να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς δήλωσε: "Ζητώ συγγνώμη από όλους για τη χθεσινή μου συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία. Γνωρίζετε το πάθος μου και το πώς αντιδρώ όταν νιώθω ότι αδικούνται οι παίκτες μου αλλά δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες και να δικαιολογήσω την αντίδραση μου γιατί όταν αγωνίζεσαι με τη φανέλα της Εθνικής δεν υπάρχουν δικαιολογίες για καμία παρεκτροπή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ