ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γιασικεβίτσιους: "Πολύ καλή αμυντική ομάδα ο Ολυμπιακός, να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη"

Γιασικεβίτσιους: "Πολύ καλή αμυντική ομάδα ο Ολυμπιακός, να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη"
© FENERBAHCE

Η Φενέρμπαχτσε θα κλείσει την regular season της EuroLeague αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό (12/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φιλοδοξεί η ομάδα του να βρει ξανά το ρυθμό της μετά από δύο μαζεμένες ήττες κόντρα στην Εφές.

Μετά από διαδοχικές ήττες κόντρα στην Εφές, τόσο για την EuroLeague, όσο και για το τουρκικό πρωτάθλημα, η Φενέρμπαχτσε θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βγάλει αντίδραση στο παρκέ, όπως ανέφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό (12/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της κορυφαίας ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο στον Πειραιά. Χάσαμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια και το σημαντικό για μας είναι να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη και ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε στο παρκέ τι εστί Φενέρμπαχτσε. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό το παιχνίδι πριν τα playoffs.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Αλλάζουν συνεχώς στην άμυνα και βάζουν πίεση στους κοντούς παίκτες, κάνοντας έτσι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους. Πρέπει να προσέξουμε την κίνηση των αντιπάλων μας με και χωρίς την μπάλα, όπως και τη δραστηριότητα κάτω από το καλάθι με τους ψηλούς παίκτες, ιδίως τον Φαλ", είπε ενδεικτικά ο Λιθουανός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Νταϊσόν Πιερ ανέφερε: "Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θέλουμε να βρούμε καλό ρυθμό πριν από τα playoffs. Φυσικά, στόχος μας είναι να πιάσουμε ξανά ένα καλό επίπεδο φόρμας".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ