ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Μότλι κόντρα στον Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Σανλί

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Μότλι κόντρα στον Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Σανλί
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / EUROKINISSI

Ο Τζόναθαν Μότλι δεν θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague. Αμφίβολη η συμμετοχή του Σερτάτς Σανλί.

Με μία σημαντική απουσία θα έρθει στην Ελλάδα η Φενέρμπαχτσε για τον τελευταίο αγώνα της regular season στην EuroLeague, αυτόν απέναντι στον Ολυμπιακό (12/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Ο λόγος για τον Τζόναθαν Μότλι, ο οποίος τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα στο ματς με την Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα και θα μείνει στην Κωνσταντινούπολη για θεραπείες.

Την αποστολή της ομάδας του Σαρούνας Γιασιακεβίτσιους θα ακολουθήσει ο Σερτάτς Σανλί, ωστόσο, η δική του συμμετοχή στο ματς με τους ερυθρόλεθυκους θα κριθεί τελευταία στιγμή, αφού και αυτός αποκόμισε ένα μυικό πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο στο ματς με την Εφές και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει ότι το βάρος στη θέση "5" θα πέσει στους ώμους του Γιώργου Παπαγιάννη για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τη φετινή σεζόν ο Μότλι μετράει 11.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 19'33" συμμετοχής σε 33 αγώνες της EuroLeague, ενώ ο Σανλί έχει αντίστοιχα 4.7 πόντους και 2.1 ριμπάουντ αγωνιζόμενος για 12'39" σε 27 παιχνίδια.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ