ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Ο Μίροτιτς ξέρει να διαχωρίζει τις καταστάσεις και έδειξε πλήρη αφοσίωση στα τελευταία παιχνίδια"

Γιασικεβίτσιους: "Ο Μίροτιτς ξέρει να διαχωρίζει τις καταστάσεις και έδειξε πλήρη αφοσίωση στα τελευταία παιχνίδια"
PRINTSCREEN

Τον επαγγελματισμό του Νίκολα Μίροτιτς εξήρε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την επίσημη επιβεβαίωση του πρόωρου διαζυγίου του Μαυροβούνιου με την Μπαρτσελόνα.

Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει των τελικών της Liga Endesa, ακολούθησε της αποκλειστικής συνέντευξης του Νίκολα Μίροτιτς στην Mundo Deportivo, μέσα από την οποία ο Μαυροβούνιος φόργουορντ επιβεβαίωσε το πρόωρο διαζύγιο με τους Μπλαουγκράνα.

Όπως ήταν λογικό, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω θέμα και εκείνος έδωσε τα εύσημα στον Μίροτιτς για τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες.

"Το ότι τα νέα κυκλοφόρησαν σήμερα, δεν σημαίνει πως έγινε σήμερα. Το συζητάμε εσωτερικά εδώ και καιρό. Η απάντηση του Νίκολα στο παρκέ, παρόλα όσα έχουν γίνει αυτόν τον καιρό, ήταν εξαιρετική. Είδαμε την πλήρη αφοσίωσή του στους αγώνες των playoffs με τη Μάλαγα και τη Βαλένθια. Ξέρει να διαχωρίζει τις καταστάσεις", είπε ενδεικτικά ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ