ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Γιασικεβίτσιους για Πρίντεζη: "Στον Παναθηναϊκό λέγαμε πως αν ερχόταν στο ΟΑΚΑ δεν θα τον πρόσεχαν, ενώ εμάς στο ΣΕΦ θα μας... έγδυναν"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αντίπαλο τον Γιώργο Πρίντεζη
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αντίπαλο τον Γιώργο Πρίντεζη INTIME

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, δηλώνοντας πως την περίοδο που ο ίδιος ήταν παίκτης έλεγαν αστειευόμενοι στον Παναθηναϊκό ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να πάει στο ΟΑΚΑ και να μην ασχοληθεί κανείς, όταν την ίδια στιγμή οι παίκτες του "τριφυλλιού" δεν θα είχαν την ίδια άνεση αν πήγαιναν στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την πορεία του στον χώρο. Αυτό φάνηκε και στα λόγια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα "basketnews", όπου όταν ρωτήθηκε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού έσταζε μέλι.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα - και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού - είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Πρίντεζη, που γνώρισε την αποθέωση στο Final Four του Βελιγραδίου από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αναφέροντας μάλιστα και μία ιστορία από την περίοδο που ήταν αντίπαλοι στα ντέρμπι "αιωνίων".

"Ο Γιώργος είναι απίθανος τύπος και κέρδισε τον σεβασμό όλων με την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του" δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ο Πρίντεζης θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ και δεν θα ασχολείτο κανείς. Θα μπορούσε απλώς να καθίσει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι σαν απλός άνθρωπος, ενώ όλοι εμείς (σ.σ οι παίκτες του Παναθηναϊκού) δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο ΣΕΦ, αφού θα είχαμε πρόβλημα. Θα μας... έγδυναν".

Κλείνοντας το θέμα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανέφερε: "Οι οπαδοί όλων των ομάδων τον σέβονται. Ως πρώην αντίπαλός του - τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής - πάντα αισθανόμουν τεράστιο σεβασμό για αυτόν. Είναι ένας από τους πιο cool τύπους".

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ