FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Το συγκλονιστικό VIDEO του SPORT24 από την αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη

Δακρυσμένος ο Γιώργος Πρίντεζης
Δακρυσμένος ο Γιώργος Πρίντεζης INTIME

Δείτε στο SPORT24 το VIDEO της αποθέωσης του Γιώργου Πρίντεζη από συμπαίκτες, παράγοντες και οπαδούς του Ολυμπιακού στο φινάλε του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα στο Final Four του Βελιγραδίου.

Το φινάλε του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα στο Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι ήταν τρομερά φορτισμένο για τον όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε, κατά πάσα πιθανότητα, το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του με τα ερυθρόλευκα και η αποχώρησή του από το παρκέ συνοδεύτηκε από ανατριχιαστικές στιγμές.

Την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ελληνικής ομάδας τον σφιχταγκάλιαζαν, την ατμόσφαιρα δονούσε το "Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα". Ήταν η στιγμή που ο αρχηγός των Πειραιωτών βούρκωσε και δάκρυσε, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το SPORT24 έχει το VIDEO μέσα από τη Stark Arena:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ