ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Τους εξωτερικούς θορύβους προσπαθεί να απομονώσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στην παρούσα φάση ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.

Τα δημοσιεύματα για τη μεγάλη μείωση του μπάτζετ της Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο που λήγει, η πιθανή πρόωρη αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς και γενικά κάθε τι που ακούγεται τον τελευταίο καιρό για τον ισπανικό σύλλογο, περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Κι αυτό γιατί το μόνο που υπάρχει στο μυαλό του Λιθουανού τεχνικού είναι η κατάκτηση του τροπαίου στη Liga Endesa.

"Πιστεύω ότι πρέπει να φερθούμε έξυπνα και επαγγελματικά σε αυτή την κατάσταση. Ναι, μπορώ να μιλήσω στους παίκτες μου. Τους έχω μιλήσει επ' αυτού τώρα τελευταία; Όχι. Νομίζω ότι θα υπάρχουν περιπτώσεις όπως τα συμβόλαιο, κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας στερεί την επιθυμία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε κερδίσει πολλά πρωταθλήματα, πολλά κύπελλα ή πολλές EuroLeague. Σε κάποιες περιπτώσεις κερδίζεις έναν τίτλο το χρόνο. Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω πραγματικά να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο που απομένει για φέτος. Θα το κοιτάξω αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν θα είμαι με τους φίλους μου, με ένα ποτήρι κρασί ή κάτι τέτοιο. Αλλά τώρα μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Έτσι βελτιώνεις το βιογραφικό σου.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά υπάρχει πολύς θόρυβος. Πρέπει να ξέρεις πως να διαχειριστείς αυτόν τον θόρυβο όντας παίκτης ή προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά κάθε ένας από εμάς πρέπει να είναι φιλόδοξος και να το βγάλει από μέσα του, γιατί στο κάτω κάτω παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, πέραν της νίκης", ανέφερε αναλυτικά ο Γιασικεβίτσιους μετά την πρώτη νίκη της Μπάρτσα επί της Βαλένθια για τα playoffs.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ