EUROLEAGUE

Γιασάιτις: ''Κάτι έλειπε στα κρίσιμα''

Γιασάιτις: ''Κάτι έλειπε στα κρίσιμα''

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν διεκδίκησε ως το τέλος την πρόκριση στα playoffs της Euroleague ενώ βρέθηκε μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά στη VTB United League και ο Σίμας Γιασάιτις έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Η ''Λόκο'' ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα προημιτελικά της VTB United League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, έκανε το 0-2 στη Μόσχα όμως η ''ομάδα του στρατού'' προκρίθηκε, εν τέλει, στους ημιτελικούς με 3-2 νίκες.

Στα της Euroleague οι Ρώσοι του Εβγκένι Πασούτιν διεκδίκησαν μέχρι τέλους την πρόκριση στα playoffs όμως η Γαλατάσαραϊ ήταν αυτή που προκρίθηκε στα προημιτελικά, αφήνοντας την πρωτάρα Λοκομοτίβ με την… προσπάθεια.

Ο Σίμας Γιασάιτις κλήθηκε να κάνει τον απολογισμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν, μιλώντας για αυτό το… κάτι που έλειπε από τους Ρώσους. ''Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά στην Euroleague ωστόσο πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Η δεύτερη θέση στο κύπελλο Ρωσίας είναι, επίσης, σπουδαία επιτυχία. Στα της VTB United League, είχαμε το πλεονέκτημα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η χρονιά έκλεισε με μεγάλη απογοήτευση για τη Λοκομοτίβ'' ανέφερε ο Λιθουανός φόργουορντ στο r-sport.

Εν συνεχεία ο Γιασάιτις ( 6.2 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ μ.ό. σε 23 αγώνες στη Euroleague, φέτος) αναφέρθηκε στο απίστευτο come back της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα προημιτελικά της VTB United League. ''Αν τελειώναμε τη σειρά με 3-0 ή 3-1 νίκες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα. Δεν ξέρω, κάτι έλειπε στα κρίσιμα. Στο Game 5, για παράδειγμα, δεν είχαμε ενέργεια και διάθεση, ειδικά μετά την ισοφάριση της σειράς από την ΤΣΣΚΑ''.

Σε ερώτηση για το αν επιθυμεί να παραμείνει στο Κρασνοντάρ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Σίμας Γιασάιτις εξήγησε πως ''eίμαι χαρούμενος με όλα εδώ, όλα είναι πολύ καλά. Γιατί όχι;''.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ