NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το γεμάτο νόημα σχόλιο για το μέλλον του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το γεμάτο νόημα σχόλιο για το μέλλον του
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Να συνεχίσει να χτίζει κουλτούρα νικητή στο Μιλγουόκι για να διεκδικεί το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια δήλωσε πως θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στέλνοντας μήνυμα για το μέλλον του την ώρα που όλο το ΝΒΑ ασχολείται με την... επόμενη ομάδα του.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Χιτ, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνομίλησε με δημοσιογράφους σε session μέσω του Zoom. Ο Greek Freak έζησε με τρομερή ένταση το Game 5 απέναντι στην ομάδα του Μαϊάμι, λειτουργούσε σαν δεύτερος προπονητής, προσπαθούσε να παίξει άμυνα, φώναζε, έδινε οδηγίες, στο τέλος όμως ήταν πραγματικά στενοχωρημένος από την έκβαση μιας σεζόν που μέχρι τον Μάρτιο έμοιαζε ονειρική.

Ο MVP του 2019 και οσονούπω και του 2020 δεν απέφυγε να μιλήσει για την επόμενη μέρα των Μπακς, μάλιστα έκανε και ένα γεμάτο νόημα σχόλιο για το μέλλον του καθώς οι φήμες, τα σενάρια, πιθανά και απίθανα θα αρχίσουν να εμφανίζονται κατά εκατοντάδες τις επόμενες ημέρες.

" Ελπίζω πως θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν και θα βελτιωθούμε ως ομάδα, θα γυρίσουμε την επόμενη σεζόν για να χτίσουμε κουλτούρα νικητή στο Μιλγουόκι και θα διεκδικούμε πρωταθλήματα τα επόμενα πολλά χρόνια" ήταν η δήλωση του Αντετοκούνμπο, που έκλεισε την έβδομη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας με το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού, θα πάρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν εκείνο του πολυτιμότερου παίκτη, είναι μέλος της κορυφαίας αμυντικής ομάδας και θα βρίσκεται φυσικά και στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου.

Ο ηγέτης των Μπακς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, με τους παράγοντες της ομάδας να ετοιμάζονται να του προσφέρουν τη supermax επέκταση που θα τον κρατήσει στο Μιλγουόκι έως το 2026.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ