ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση του SPORT24: "Ίσως γίνω GM και προπονητής σαν τον Πόποβιτς, είμαι απλώς χαρούμενος που νίκησα τον ΛεΜπρόν"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση του SPORT24: "Ίσως γίνω GM και προπονητής σαν τον Πόποβιτς, είμαι απλώς χαρούμενος που νίκησα τον ΛεΜπρόν"
PRINTSCREEN

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απάντησε σε ερώτηση του SPORT24 μετά το All Star Game για το αν σκέφτεται να γίνει... GM αντί για προπονητής και είπε ότι θα ήθελε να γίνει σαν τον... Γκρεγκ Πόποβιτς, συνδυάζοντας και τις δύο ιδιότητες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σίγουρα ξέρει να δίνει όμορφες απαντήσεις. Αυτό έκανε και μετά το All Star Game 2023 της Γιούτα, όπου - παρά την μικρή συμμετοχή του λόγω τραυματισμού - η Team Giannis νίκησε την Team LeBron.

Αποστολή Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Το SPORT24 ήταν (και) εκεί. Και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Με τον Γιάννη να έχει δηλώσει στην αποκλειστική συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες στο SPORT24 ότι θα ήθελε να γίνει προπονητής, τον ρωτήσαμε μήπως πλέον σκέφτεται περισσότερο να γίνει... GM αντί για προπονητής χάρη στην νίκη της ομάδας του. Και η απάντησή του έδειξε ότι... το σκέφτεται.

"Θα μπορούσα να γίνω σαν τον Γκρεγκ Πόποβιτς ε; Να είμαι GM και προπονητής. Απλώς το παίρνω μέρα με την μέρα και είμαι χαρούμενος που πήρα μία νίκη κόντρα στον ΛεΜπρόν".

Δείτε την απάντηση του Γιάννη στην ερώτηση του SPORT24:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ