ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ουσία της πανηγυρικής ανάρτησής του για τη νίκη στη Νέα Υόρκη ήταν στο hashtag

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Νικς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Νικς AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Τι έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την εκτός έδρας νίκη των Μπακς επί των Νικς.

Σε πολύ καλό φεγγάρι οι Μπακς δεν βρίσκονται. Νίκες όμως όπως αυτή της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη, με επιστροφή από το -17 και χαρακτήρα, κρίνονται πολύτιμες. Ιδίως από τη στιγμή που είχε προηγηθεί το 138-109 στη Σάρλοτ. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά και ταρακούνησε τον οργανισμό του Μιλγουόκι, δεδομένου ότι δεν ήταν η εξαίρεση των τελευταίων εβδομάδων, αλλά το αποκορύφωμα.

Τούτη τη φορά δεν χρειάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να 'ναι εξωπραγματικός για να γυρίσει ο αγώνας. Αρκούσε η ομαδική δουλειά και το step up άλλων παικτών που βγήκαν μπροστά, φροντίζοντας να εκμεταλλευτούν τους χώρους που δημιουργούνταν όταν ο Greek Freak κοίταζε να πασάρει.

Συνολικά Μπακς μοίρασαν 27 ασίστ, ευστόχησαν σε 19 τρίποντα και πήραν 35 πόντους από τον πάγκο. Ήταν κάτι που ο Αντετοκούνμπο εξήρε μέσα από την ανάρτησή του. Παρόλα αυτά η αλήθεια του κρυβόταν στο hashtag που επέλεξε να χρησιμοποιήσει συνοδεύοντας το "σπουδαία ομαδική νίκη". Προσθέτοντας δίπλα το "χτίσε καλές συνήθειες", υπογράμμισε εμφανώς την ανάγκη που έχουν οι Μπακς να βρουν ξανά ό,τι τούς είχε λείψει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ