ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η 32αρα και το double-double κόντρα στους Νετς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπό σε προσπάθειά του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπό σε προσπάθειά του Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην άνετη νίκη των Μπακς επί των Νετς (127-104) στην πρεμιέρα της σεζόν, όπου είχε 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα με το... καλημέρα σε όλο το ΝΒΑ. Ο "Greek Freak" ήταν απολαυστικός στην νίκη με 127-104 επί των Νετς στην πρεμιέρα της σεζόν, παίρνοντας από το χέρι το Μιλγουόκι.

Σε μία ιστορική βραδιά, αφού παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 32 πόντους με 11/21 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/9 βολές, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 4 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι:

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ