ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο πόδι το Fiserv Forum όταν παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοιτάζει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοιτάζει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή @ 2021 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης. Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τους Μπακς και οι φίλοι της ομάδας του χάρισαν την αποθέωση που αξίζει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε το δακτυλίδι του πρωταθλητή. Και γνώρισε την απόλυτην αποθέωση. Όπως ακριβώς άξιζε.

Ο σταρ των Μπακς ήταν το τελευταίο μέλος της ομάδας που εμφανίστηκε στο παρκέ για να παραλάβει το δακτυλίδι του. Και ήταν η στιγμή που το Fiserv Forum δονήθηκε, με τον κόσμο να φωνάζει "MVP" μόλις πέρασε στο παρκέ.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τους Νετς για την πρεμιέρα της σεζόν (02:30, Cosmote Sport 4, LIVE από το SPORT24 και LIVE SHOW με έκτακτη Game Night), ο "Greek Freak" πέταξε στα ουράνια και ετοιμάστηκε κατάλληλα για τον αγώνα.

Δείτε το VIDEO:

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ