ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Ζέλικο που είναι πάντα πρόθυμος ανεξαρτήτως προγράμματος"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό "ευχαριστώ" θέλησε να πει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Επιπλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε για την διεξαγωγή ενός καλού και ανταγωνιστικού τουρνουά δίχως τραυματισμούς.

Ο πρώην πρόεδρος των "πρασίνων" θέλησε επίσης να συλλυπηθεί την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την απώλεια μίας μεγάλης μπασκετικής προσωπικότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή. Ήταν μεγάλη προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Καλή δύναμη και κουράγιο.

Είναι δύσκολο να έρχεσαι στο ΟΑΚΑ και να μην βλέπεις κάπου τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι σημαντικό μέσω του τουρνουά να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Ζέλικο που ανεξάρτητα με το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι πάντα πρόθυμος και έχει δεχθεί όλες τις προσκλήσεις που του έχουμε κάνει. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να κερδίζει τον σεβασμό. Άλλωστε μαζί με τον Ομπράντοβιτς και τον Παύλο Γιαννακόπουλο κερδίσαμε όλα αυτά εδώ μέσα.

Να γίνει ένα καλό τουρνουά, να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, να γίνουν ωραίοι αγώνες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα οι ομάδες χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω να βγούμε όλοι υγιείς από το τουρνουά και με χρήσιμα συμπεράσματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ