STOIXIMAN GBL

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: "Ντρέπονται να εμφανιστούν;"

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: "Ντρέπονται να εμφανιστούν;"

"Είναι οι μοναδικοί που δεν ήρθαν, ντρέπονται να εμφανιστούν" ήταν η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απουσία των αδελφών Αγγελόπουλων από το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (VIDEO).

Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν πήγαν στον ΕΣΑΚΕ για το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ , το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε λίγες στιγμές πριν από την έναρξη της διαδικασίας να εκφράσει την ενόχλησή του για την απόφαση των διοικούντων την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

" Ηρθαμε σήμερα εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο, για όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν έρθει. Δηλαδή ντρέπονται να εμφανιστούν;" είπε το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να τον αποκαλέσει " κύριο Αγγελόπουλο" ο Δημήτρης Γουλιέλμος της ΚΑΕ Άρης και να απαντήσει ο Γιαννακόπουλος " δεν με λένε Αγγελόπουλο, σας παρακαλώ πάρα πολύ, δεν σας προσβάλλω".

Λίγα λεπτά πριν, ο διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε λέγοντας πως " σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για να σώσουμε το μπάσκετ " και πλέον φαίνεται πως η κατάσταση είναι οριακή. Το Sport24.grβρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει τις εξελίξεις, σε ακόμα μία κρίσιμη μέρα για το μπάσκετ στην Ελλάδα.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ