ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ελπίζω να είναι μ@λ@κίες ότι θα έχει 2.000 οπαδούς απόψε στο γήπεδο"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όσοι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκονται στο Βελιγράδι θα μπουν στην Χάλα Πιονίρ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι όσοι οπαδοί της βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο θα μπορέσουν να βρεθούν κανονικά στην "Χάλα Πιονίρ" στο αποψινό (30/4) Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram ανέφερε: "Πριν από 3-4 μήνες όταν γινόταν η ψηφοφορία για το αν θα συμμετέχει η Μακάμπι στη φετινή διοργάνωση, με όσα συνέβαιναν στην περιοχή, η Μακάμπι είπε και υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ξαφνικά τώρα διαβάζω παντού ότι θα έχουν 2.000 οπαδούς. Ελπίζω ότι αυτά είναι μ@λ@κίες και η EuroLeague θα κάνει αυτά που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να ξεκινήσει με τις συνθήκες που υποσχέθηκε τότε η Μακάμπι και όλοι ψηφίσαμε η Μακάμπι να είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης. Ελπίζω η EuroLeague να κάνει αυτό που χρειάζεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ