ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Είναι δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50 και όχι του κόσμου"

Γιαννακόπουλος: "Είναι δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50 και όχι του κόσμου"
EUROKINISSI

Με ένα VIDEO στα stories του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αποψινού (25/4) Game 2 με την Μακάμπι (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) να μην αντιδράσει σε τυχόν προκλήσεις, τονίζοντας ότι είναι δική του δουλειά να διασφαλίσει ότι η διαιτησία θα είναι 50-50.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για το Game 2 των playoffs, με τους "πράσινους" να βγάζουν για την διαιτησία του Game 1. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε έτσι να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους.

Με ένα VIDEO που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα τους δείχνοντας άψογη συμπεριφορά και να μην αντιδράσουν σε προκλήσεις, τονίζοντας ότι είναι δική του δουλειά και όχι δική τους να διασφαλίσει το 50-50.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

"Φέτος έχουμε κάνει μία ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρας μας στην Eurolrague.

Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ, μία συμπεριφορά και μία ατμόσφαιρα, την οποία ζηλεύει όλη η Ευρώπη, που κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανόν να υπάρξουνε σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την EuroLeague στην θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι η δική μου δουλειά. Δική σας είναι να φωνάξετε και υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ