ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Δικαίως τιμωρήθηκα γι'αυτά που είπα, όμως ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς"

BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media, σχολίασε την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, με ανάρτησή του στα social media, σχολίασε την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Να πω και κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις.

Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα. Λιόλιος, ΕΟΚ.

Ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς.

Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε σεις;

Δεν πειράζει, θα κάτσω να το δω στο σπιτάκι μου με τον γάτο μου. Θα έρθει εκεί ο Αταμάν, θα έρθει ο Σλούκας, θα έρθει ο Λεσόρ, θα έρθει ο Χουάντσο, θα έρθει ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας.

Θα σας διαλύσουν και θα φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Εγώ θα κάθομαι πάνω στο VIP Bar να το βλέπω. Θα καπνίζω και το πούρο που είχα υποσχεθεί για το ευρωπαϊκό, ναι το ευρωπαϊκό, αυτό το μεγάλο κύπελλο, το πολύ μεγάλο, που προσπαθείτε χρόνια, αλλά δεν μπορείτε.

Γιατί φτάνετε απλά μέχρι το τέλος, μάλλον μέχρι μία παρανυχίδα πριν το τέλος. Μέχρι το τέλος, μόνο ο δυνατός. Εσείς εκεί με τα τσίγκινα, κι αν τα πάρετε κι αυτά" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ