ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Αφού δεν έχει κανείς την τσίπα να ζητήσει συγγνώμη, θα την ζητήσω εγώ, θα ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι με τις απαραίτητες αλλαγές οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στην κορυφή.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της EuroLeague προκάλεσε προβληματισμό στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει θέση για το ζήτημα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" έγραψε: "Αφού δεν έχει κανείς την τσίπα να ζητήσει συγνώμη, είτε από τον κόσμο, είτε από τον ίδιο το σύλλογο που διέσυραν εχθές, θα την ζητήσω εγώ. Με τις απαραίτητες αλλαγές αλλά και την τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ, θα ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε.. στην κορυφή. Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία!"

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα οι Αργύρης Πεδουλάκης και Γιώργος Παπαγιάννης γύρισαν στον αγωνιστικό χώρο και μίλησαν με τον κόσμο που παρέμεινε στο ΟΑΚΑ και είχε παράπονο για έλλειψη ενέργειας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ