MEDIA

Γιαννάκης στο ACTION24: "Μία πάσα κάνει δύο χαρούμενους, αυτόν που τη δίνει και αυτόν που την παίρνει"

Γιαννάκης στο ACTION24: "Μία πάσα κάνει δύο χαρούμενους, αυτόν που τη δίνει και αυτόν που την παίρνει"
PRINTSCREEN

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή EQ του ACTION24 και παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη αναφορικά με την πορεία του στον αθλητισμό, τα νέα παιδιά, τον Νίκο Γκάλη, την μητέρα του, τη σημασία της οικογένειας και τα εφόδια που αποκόμισε από το μπάσκετ.

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στην εκπομπή EQ του ACTION24. Ο εμβληματικός Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα αναφέρθηκε στην διαδρομή του στον αθλητισμό, στις αξίες με τις οποίες πορεύεται στη ζωή και στη σημασία του σεβασμού και της εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε και για τη μητέρα του, η οποία του προσέφερε συγκλονιστικές στιγμές, οι οποίες θα μείνουν αλησμόνητες στην μνήμη και στο μυαλό του. Ανέδειξε, παράλληλα, τους συναισθηματικούς δεσμούς που διατηρούσε, διατηρεί και θα διατηρεί με εκείνη, μιλώντας με υπέροχα λόγια.

Παρά την τεράστια καταξίωση ως Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα και την σπουδαία καριέρα του στα παρκέ, ο Γιαννάκης θεωρεί ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η οικογένειά του.

Στη συνέχεια εξήγησε ποια είναι η μεγαλύτερη ικανότητα ενός παίκτη, τονίζοντας ότι: "Η μεγαλύτερη ικανότητα ενός παίκτη είναι να μπορεί να παίζει από 1 έως 40 λεπτά και να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους". Στάθηκε στα συναισθήματα που προσδίδει το μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε στον πρωταθλητισμό και πώς εκείνος επιτυγχάνεται μέσα από την ομαδική δουλειά: "Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να συνεργάζεσαι, να μοιράζεσαι και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες ως ομάδα".

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Νίκο Γκάλη, αποθεώνοντας τον πρώην συμπαίκτη του, με τον οποίο αποτέλεσαν ένα εμβληματικό δίδυμο: "Ήταν τρομερός, απίστευτος παίκτης. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι οι συνεργασίες δίνουν αίγλη, κύρος και σε βοηθούν να προοδεύσεις ως άνθρωπος".

Η ατάκα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν εκείνη που κέντρισε το ενδιαφέρον, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό να εξηγεί ότι: "Μία πάσα κάνει δύο χαρούμενους, αυτόν που τη δίνει και αυτόν που την παίρνει".

TAGS MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ