ΕΣΑΚΕ

Γαλατσόπουλος: "Προσπαθούμε να λύσουμε τα λάθη του παρελθόντος"

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος INTIME

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δήλωσε στην παρουσίαση της Stoiximan Basket League ότι όλοι θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα του παρελθόντος, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλιστούν τα μέτρα για την τήρηση της υγείας.

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε την Stoiximan Basket League της σεζόν 2021/22 και ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν υπήρξαν παθογένειες στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά όλοι θα προσπαθήσουν για να λυθούν τα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Αρχικά να εκφράσω ως Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ την θλίψη μου για τον χαμό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, του αγαπημένου μου Ντούντα.

Το πρωτάθλημα που θα αρχίσει στις 2 Οκτωβρίου και θα μας προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις είναι ξεχωριστό για μία σιερά από λόγους.

Για πρώτη φορά έπειτα από τον Μάρτιο του 2020 θα έχουμε φιλάθλους το γήπεδο. Είναι μία πρόκληση για όλους τους συντελεστές της λίγκας ότι αυτός ο κόσμος θα έχει ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του και να επιστρέψει σπίτι του.Θα είμαστε σχολαστικοί στην τήρηση των μέτρων για την διασφάλιση της υγείας.

Έχουμε έναν λόγο παραπάνω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το νέο πρωτάθλημα ο ΕΣΑΚΕ συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής. Η επαγγελματοποίηση των ομάδων και των παικτών ήταν μία αναγκαιότητα που προέκυψε από την εκτόξευση του μπάσκετ έπειτα από τον ιστορικό θρίαμβο της εθνικής το 1987. Η πορεία όλων αυτών δικαίωσαν τον ΕΣΑΚΕ.

Στην πορεία αυτοί οι φίλαθλοι απόλαυσαν κορυφαίους Έλληνες και ξένους παίκτες. Παράλληλα κατακτήθηκαν 16 ευρωπαϊκοί τίτλοι και οι ελληνικές ομάδες πρόσφεραν χαρά. Σίγουρα υπήρξαν παθογένειες και προκλήσεις. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λαθη του παρελθόντος.

Η πανδημία του κορονοϊού παρουσίασε νέα εμπόδια, τα οποία ξεπεράσαμε. Το πρωτάθλημα δυναμώνει με την επιστροφή του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα. Αφήνουμε πίσω ότι έγινε στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά.

Καλή επιτυχία σε όλους. Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε το μπάσκετ ψηλά".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ