ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Χρειάζονται όλοι"

Γαλατσόπουλος: "Χρειάζονται όλοι"
Βεργίνης

"Δύναμη του ΠΑΟΚ ο λαός του", είπε ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Την επτάδα συμπληρώνουν οι Θανάσης Κουλουτμπάνης, Κώστας Πανάκας, Δημήτρης Καλπάκης, Βασίλης Μπέκας, Κώστας Τσιούλας και ο Χρήστος Καραμπέρης, που πήρε τη θέση του Παύλου Σαλτσίδη.
Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φορείς, να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή: " Χρειάζονται όλοι. Δεν περισσεύει κανείς. Ελπίζουμε αυτή η διοίκηση να έχει στήριξη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ενιαίος. Έχω μιλήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τους έχουμε καλέσει να παραβρίσκονται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε τη στήριξη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ", είπε ο κύριος Γαλατσόπουλος, στο "Αθλητικό Metropolis".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο έβδομο μέλος της διοικούσας επιτροπής, Χρήστο Καραμπέρη: " Είναι ο έβδομος, που είναι πέντε χρόνια δίπλα στην ομάδα. Είναι άνθρωπος του Ερασιτέχνη και έχει ξεκινήσει από την κερκίδα. Πιστεύω, πώς θα βοηθήσει. Και εγώ ξεκίνησα από την κερκίδα, τις καλές εποχές του 80. Πραγματικά η ομάδα και η διοίκηση Πρωτοδικείου χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου".

"Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Πρέπει να πετύχουμε γιατί μιλάμε για μία μεγάλη προσπάθεια, να αλλάξει η κατάσταση. Μπήκα για να βοηθήσω ως αγνός ΠΑΟΚτσής και τίποτα άλλο

".

Αναφερόμενος στις συναντήσεις με τους οργανωμένους και με τους βετεράνους, είπε: " Εμένα μου αρέσουν όλοι. Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή. Με τον Πανελούδη, θα μιλήσουμε αναγκαστικά για κάποια τρέχοντα θέματα. Ο ορίζοντας της παρουσίας μας είναι μέχρι το καλοκαίρι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, την αυριανή μέρα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω".

"Όποιος θέλει να συμμετάσχει, μπορεί να έρθει για να βοηθήσει. Αυτό έλειπε. Το ξεκαθαρίζω αυτό εξ αρχής για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Όποιος θέλει, είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση. Αυτή τη στιγμή στηρίζουμε τον προπονητή και κοιτάμε να έρθει το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να το κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας

".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ