ΡΕΘΥΜΝΟ

Φρίμαν: "Μου τράβηξε τη φανέλα..."

Φρίμαν: "Μου τράβηξε τη φανέλα..."
Φρίμαν

Ο Ρέτζι Φρίμαν μίλησε για την πρώτη του εμπειρία από την Ελλάδα που συνοδεύτηκε με κάτι που του προκάλσε έκπληξη

O έμπειρος Αμερικανός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ τόνισε: " Ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είχα αντιμετωπίσει πολλές ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, αλλά ποτέ δεν είχα παίξει σε μια από αυτές.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να δω πως είναι το Ελληνικό Πρωτάθλημα και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα που βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα κάνω ότι μπορώ για να βγούμε από το αδιέξοδο. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να έρθει από την Α2 και να προσαρμοστεί κατευθείαν, θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε

".

Για την πρώτη του εμπειρία απέναντι στην ΑΕΚ σχολίασε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα σαν παίχτη σε εκνευρίζει το γεγονός ότι στο τέλος η μπάλα δε σου κάνει το χατήρι, είμαι όμως ευχαριστημένος γιατί παίξαμε δυνατά και κοντράραμε την ΑΕΚ, κάτι που θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Ήμουν μόνο με μια προπόνηση όταν μπήκα να αγωνιστώ, πιστεύω όμως στον εαυτό μου και το έδειξα στο γήπεδο. Στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε και τα θετικά αποτελέσματα που περιμένουμε τόσο πολύ

".

Ο Φρίμαν δεν παρέλειψε να ανφερθεί και στο... τράβηγμα της φανέλας από τον Βαγγέλη Αγγέλου. " Ήταν κάτι πολύ αστείο το οποίο πραγματικά δε μου έχει ξανασυμβεί. Ένοιωσα μεγάλη έκπληξη. Πήρα τη μπάλα στη γωνία και ο προπονητής της ΑΕΚ μου τράβηξε τη φανέλα! Ήταν όντως πολύ περίεργο!"

Την Τετάρτη η ανακοίνωση για Τζένιγκς


Την Τετάρτη θα φτάσει στο Ρέθυμνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΓΟΡ, Ρασάντ Τζένιγκς όπως σας αποκάλυψε το SPORT 24 και θα ανακοινωθεί επίσημα από την κρητική ομάδα.






TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ