NBA

Free agent ο Τζεφ Τιγκ, φήμες για "φλερτ" με τους Μπακς

Ο πλέι μέικερ, Τζεφ Τιγκ, σε φάση από αγώνα των Μπόστον Σέλτικς
Ο πλέι μέικερ, Τζεφ Τιγκ, σε φάση από αγώνα των Μπόστον Σέλτικς 2021 AP PHOTO/ERIC GAY

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά από το Σάββατο (27/3) ο Τζεφ Τιγκ, που αποδεσμεύθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Δύο μέρες μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε από τη Βοστώνη στο Ορλάντο, ο Τζεφ Τιγκ αποδεσμεύθηκε από τους Μάτζικ και αναζητά στα 32 του χρόνια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ύψους 1μ.91 πόιντ γκαρντ με τους 805 αγώνες στο ΝΒΑ (12.3 πόντοι από 47.2% στο δίποντο, 35.9% στο τρίποντο, 84.4% στις βολές, 2.4 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα ανά 27.1 λεπτά) θα βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τις φήμες να λένε πως οι Μπακς είναι μία από εκείνες που ενδιαφέρονται καθώς αναζητούν αναπληρωματικό άσο μετά από την ανταλλαγή που έστειλε τον Ντι Τζέι Όγκαστιν στους Χιούστον Ρόκετς για τον Πι Τζέι Τάκερ.

Ο Τιγκ συνεργάστηκε, άλλωστε, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ στους Ατλάντα Χοκς και με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος διαθέσιμος πόιντ γκαρντ, ενώ φέτος είχε 6.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά μόλις 18.1 λεπτά σε 34 αγώνες. Εξυπακούεται πως θα πρόκειται για σημαντική προσθήκη, αν ο οργανισμός του Μιλγουόκι συμφωνήσει μαζί του.

Photo credits: 2021 AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ