NBA

Free agent ο Λούκα Βιλντόσα, τον αποδέσμευσαν χωρίς αποζημίωση οι Νιου Γιορκ Νικς

Ο Λούκα Βιλντόσα σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019
Ο Λούκα Βιλντόσα σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 2019 AP PHOTO/NG HAN GUAN

Πριν προλάβει να παίξει στο ΝΒΑ, ο Λούκα Βιλντόσα βρέθηκε στη δεξαμενή των free agents καθώς οι Νιου Γιορκ Νικς τον άφησαν ελεύθερο το βράδυ της Κυριακής.

Τον περασμένο Μάιο τον πήραν από τη Μπασκόνια με στόχο να τον δουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Summer League και στην προετοιμασία, ωστόσο οι Νικς αποφάσισαν το βράδυ της Κυριακής (3/10) πως ο Λούκα Βιλντόσα δεν μπορεί να τους βοηθήσει και γι' αυτό τον αποδέσμευσαν χωρίς μάλιστα να τον αποζημιώσουν.

Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία προτίμησε να κρατήσει τον περιφερειακό Κέβιν Νοξ, καθώς στον άσο έχει τους Κέμπα Γουόκερ - Ντέρικ Ρόουζ και τον δευτεροετή Ιμάνουελ Κουίκλι. Ο Βιλντόσα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, δεν θα έχει όμως πρόβλημα να βρεθεί -αργότερα στη σεζόν- ξανά στη EuroLeague και ενδεχομένως σε κάποια ομάδα που θέλει να κάνει φέτος πρωταθλητισμό.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ