NBA

Βιλντόσα και Νοξ θα παλέψουν για την τελευταία θέση στο ρόστερ των Νικς

Ο Λούκα Βιλντόσα με την φανέλα της Αργεντινής
Ο Λούκα Βιλντόσα με την φανέλα της Αργεντινής Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Λούκα Βιλντόσα θα πρέπει να παλέψει με τον Κέβιν Νοξ για την 15η και τελευταία θέση στο ρόστερ των Νικς.

Ο Λούκα Βιλντόσα πήγε με όνειρα στους Νικς και το ΝΒΑ λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν. Ενώ όμως ακόμα δεν έχει παίξει σε κάποιον αγώνα, θα πρέπει να παλέψει με τον Κέβιν Νοξ (Νο9 στο ΝΒΑ Draft 2018) για την τελευταία θέση στο ρόστερ των Νικς.

Οι Νικς έχουν αυτή την στιγμή 14 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, με τον Νοξ να είναι ένας εξ αυτών. Με τον Ντουέιν Μπείκον όμως - που έχει μη εγγυημένο συμβόλαιο - να έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ, η "New York Post" αναφέρει ότι είναι πιθανό τελικά ο Νοξ να πρέπει να παλέψει με τον Βιλντόσα για την θέση του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Ο Νοξ απογοήτευσε την περσινή σεζόν, μένοντας εκτός ροτέισον από τον Ιανουάριο κι έπειτα, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 3.9 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής (42 αγώνες). Αποτέλεσμα είναι να δίνει την εντύπωση ότι περισσεύει στο ρόστερ, με τους Νικς να φέρονται να σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο προκειμένου να μετατρέψουν σε εγγυημένο το συμβόλαιο του Βιλντόσα, έχοντας ως εναλλακτικό πλάνο να παραχωρήσουν το άλλοτε Νο9 του ΝΒΑ Draft με ανταλλαγή.

Όπως φαίνεται, ο Βιλντόσα φαίνεται ότι θα έχει μία ευκαιρία να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ των Νικς, αν και προς το παρόν δεν είναι απολύτως έτοιμος λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη το καλοκαίρι στο Summer League του Λας Βέγκας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ