STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καβάλα"

Φραγκιάς: "Δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καβάλα"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του στο ματς απέναντι στην Καβάλα, έμεινε ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας απέναντι στην Καβάλα, λέγοντας ότι απλά οι παίκτες του βρέθηκαν σε καλή μέρα...

"Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Τα παιδιά έδειξαν και στα 40 λεπτά πολύ μεγάλη συγκέντρωση και επικεντρωθήκαμε σε κάποια σημεία που συζητούσαμε μέσα στην εβδομάδα', ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Καταλαβαίνω απόλυτα τον Δημήτρη (σ.σ. Πρίφτη) για το πώς ήταν τα πράγματα στην Καβάλα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Εμείς μετά το αποτέλεσμα αυτό ήμασταν πιο προσεκτικοί. Τα παιδιά συζητούσαν το γεγονός αυτό όλη την εβδομάδα. Μία τέτοια νίκη προκαλεί συναισθήματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις τις περισσότερες φορές.

Τα παιδιά της Καβάλας πρέπει να κατάλαβαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή ότι παίζουν το επόμενο παιχνίδι, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό στο γήπεδο μας. Μπήκαμε δυνατά, δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καβάλα.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα. Απλά βρεθήκαμε σε καλή μέρα και αντίθετα η Καβάλα σε κακή. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ιλίσια και η ζωή συνεχίζεται".

Ο Μάρκους Χάτεν τόνισε: " Είναι μία μεγάλη νίκη. Προετοιμαστήκαμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό και επανήλθαμε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Παίξαμε σαν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι είχαμε διάρκεια σε όλο το παιχνίδι μας και ικανοποιήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει".

Πρίφτης: "Ζήσαμε μία κηδεία..."

Ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: " Εμείς δεν αποφύγαμε αυτό που συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Το σκορ θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενο. Μετά από μεγάλες έρχονται, μεγάλες κηδείες. Σήμερα ζήσαμε κάτι παρόμοιο, μία κηδεία. Ήταν παιχνίδι συναισθημάτων, γιατί ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, οι ίδιοι άνθρωποι που είχαμε πολύ καλά παιχνίδια. Ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Ακόμη και τώρα μετά από το παιχνίδι με τον Κολοσσό έχω πίστη στην ομάδα.

Πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να αλλάξουμε και πάλι τα συναισθήματα μας. Παίζουμε με τον Άρη στο γήπεδο μας. Εύχομαι να γεμίσει το πρωτάθλημα με περισσότερες επαρχιακές ομάδες. Σαν Αθηναίος ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στην πρωτεύουσα και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να πάει στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Κολοσσό. Εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε".

Ο Σωτήρης Καραποστόλου πρόσθεσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ήρθαμε στη Ρόδο μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι πάρα πολύ δυνατός στο γήπεδο του και έχει εξαιρετική παρουσία φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για μας. Ξέφυγε η διαφορά και κέρδισε δίκαια ο Κολοσσός. Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα να δουλέψουμε και να αντιστρέψουμε τα συναισθήματα. Να νιώσουμε το ακριβώς αντίθετο το επόμενο Σάββατο. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και του εύχομαι καλή συνέχεια''.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ