ΠΑΟΚ

Φουλ για Μαρούσι

Φουλ για Μαρούσι
Ντιαρά

Τη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που προετοιμάζονται για το παιχνίδι με το Μαρούσι

Μοναδικός πονοκέφαλος χωρίς όμως να είναι σοβαρός για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ταμπ Μπάλντγουιν, έχει να κάνει με τον διεθνή Άγγλο, Στιβ Χάνσελ, και τις ενοχλήσεις του στο γόνατο.
Από την πλευρά του Αντουάν Γκιλέσπι σε δηλώσεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο τόνισε: " Παλέψαμε και κάναμε ότι καλύτερο γινόταν".

Για το τέταρτο δεκάλεπτο όπου ο ΠΑΟΚ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει την ολοκλήρωση της αντεπίθεσής του ο 31χρονος γκαρντ εξήγησε: " Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Όταν όμως χάνεις από τον Παναθηναϊκό με λιγότερους από 10 πόντους διαφορά πρέπει να είσαι ικανοποιημένος".

Όσο για τον ίδιο και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο Γκιλέσπι τόνισε πως: " Όταν καταλάβω την ομάδα και τι θέλει από μένα προσπαθώ να ανεβάσω την απόδοση μου γιατί θέλω κάθε μέρα να πλησιάζω στο τέλειο".

Από την πλευρά του ο Νίκος Κούβελας αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαρούσι δήλωσε: " Δεν θα αντιμετωπίσουμε στο επόμενο παιχνίδι ομάδα της Ευρωλίγκα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο", και πρόσθεσε: " Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Για την ώρα δεν μπορούμε να δίνουμε το μάξιμουμ για 40΄. Ακόμα και το 60% να έχουμε σε διάρκεια είναι πολύ δύσκολο αφού χρειαζόμαστε χρόνο".

Όσο για την ευχάριστη έκπληξη του Σαββατιάτικου αγώνα για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό τον Γιάννη Δεμερτζή που άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ταμπ Μπάλντγουιν τόνισε: " Με τον Ολυμπιακό ήθελα να παίξω αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Με τον γυμναστή κάναμε σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα. Πίστευα ότι με τον Παναθηναϊκό θα έπαιζα".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ