EUROLEAGUE

Φώτσης: "Να τονωθεί το ηθικό μας"

Φώτσης: "Να τονωθεί το ηθικό μας"

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος τόνισε στο Euroleague Greece ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ξεκινάει από την άμυνα. Διαβάστε τι είπε για τον κόσμο που για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ (vid)

Τα πράγματα για τον Αντώνη Φώτση είναι απλά... "Όταν δεν παίζεις καλά, χάνεις", είπε στο Euroleague Greece ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ του "τριφυλλιού" που κάποια στιγμή δυσανάσχετησε όταν είδε τα τρία τρίποντα που επιχείρησε κόντρα στον Πανιώνιο να μην βρίσκουν στόχο.

Πάντως, ξεκαθαρίζει ότι η αστοχία δεν είναι πρόβλημα όταν παίζεις καλή άμυνα...

"Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα και από την ομαδική δουλειά. Σίγουρα όλα τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά και αυτό φαίνεται. Με τη δουλειά και με την προπόνηση πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον", σχολίασε ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος αναφέρθηκε στη Λιέτουβος, την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού (21/11):

"Είναι μία πολύ καλή ομάδα η Λιέτουβος. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στον πρώτο αγώνα στη Λιθουανία, αλλά πλέον τους ξέρουμε, είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι κι εμείς βρισκόμαστε σε μία κατάσταση στην οποία χρειαζόμαστε να τονωθεί λίγο το ηθικό μας. Πιστεύω ότι εκτός από τη νίκη που θέλουμε σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει να ανέβουμε σαν ομάδα και θα καλυτερεύσει η ατμόσφαιρα".

Μετά από έναν ολόκληρο γύρο, ο Παναθηναϊκός επιτέλους θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, καθώς έκτισε την ποινή αποκλεισμού της έδρας του παίζοντας στην Κρήτη και την Κύπρο τα δύο πρώτα παιχνίδια του στη Euroleague. Πλέον, ο κόσμος του θα έχει την ευκαιρία να τον υποστηρίζει και οι "πράσινοι" να αντλούν δύναμη από αυτόν...

"Θα είναι το πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι εντός έδρας για εμάς. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια", ήταν το σχόλιο του Αντώνη Φώτση ο οποίος συνέχισε:

"Ο κόσμος πάντα μας συμπαραστέκεται. Και στην Κρήτη και στην Κύπρο ήρθαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και την Πέμπτη στο παιχνίδι με τη Λιέτουβος".

"Αν δεν παίζεις καλά, χάνεις"

Τον μέχρι στιγμής απολογισμό της σεζόν (2-3) στη Euroleague σίγουρα δεν τον περίμενε κανείς στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ο Αντώνης Φώτσης δίνει το σύνθημα για να επικεντρωθεί η ομάδα από εδώ και πέρα στο τι μπορεί να κάνει...

"Είχαμε κακή απόδοση στα πρώτα μας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Έτσι είναι αν δεν παίζεις καλά, χάνεις. Εμείς θέλουμε να δούμε από εδώ και πέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να το διορθώσουμε όλο αυτό και να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο", σχολίασε ο 32χρονος άσος.

Όσον αφορά τα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι "πράσινοι" στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο επισήμανε: "Δεν είχαμε καλή απόδοση στο α' ημίχρονο και γι' αυτό πεισμώσαμε. Στο β΄ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλύτερα και φάνηκε αυτό. Πήραμε μεγάλη διαφορά και φτάσαμε εύκολα στην επικράτηση επί του Πανιωνίου".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ