FINAL FOUR

Final Four, Δημήτρης Πρίφτης: "Είναι σημαντικό να έχουμε 3-4 παίκτες σε καλή ημέρα και να δείξουμε καλή αμυντική λειτουργία"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου
Ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα ενός τελικού αλλά και την ανάγκη να δώσουν οι πράσινοι τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του τελικού για την σημασία να δείξει ο Παναθηναϊκός καλή αμυντική λειτουργία αλλά και τις διαφορές που έχει η ομάδα συγκριτικά με τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον τόνισε πως είναι σημαντικό να βρεθούν σε καλή ημέρα ορισμένοι παίκτες-κλειδιά αλλά και να δώσουν οι πράσινοι τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

"Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Θα είναι ένα ωραίο ματς. Για εμάς είναι καλή ευκαιρία και θέλουμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο έχοντας δώσει τον καλύτερό μας εαυτό ως σύνολο. Είναι σημαντικό να έχουμε 3-4 παίκτες σε καλή ημέρα και να δείξουμε καλή αμυντική λειτουργία.

Είναι ιδιαίτερο ματς γιατί είναι ένα παιχνίδι. Οι δυνατότητες είναι διαφορετικές από το να ήταν μία σειρά αγώνων. Δεν θα έλεγα πως είμαστε έμπειρη ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και έχουμε διαφορές με τον Ολυμπιακό. Ας μην γελιόμαστε φαίνεται από την θέση των ομάδων στην Ευρωλίγκα και το μπάσκετ που παίζουν. Θέλουμε να πιάσουμε τα στάνταρ των 5-10 καλών εμφανίσεων της φετινής σεζόν. Υπάρχει ένας δείκτης σε όλα. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν αλλά συγκριτικά με τον τελευταίο μεταξύ μας τελικό δεν έχουμε μία τόσο έμπειρη ομάδα".

Από την πλευρά του ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε:

"Έχουμε μεγάλο τελικό και νομίζω πως όλοι ζουν γι αυτά τα παιχνίδια. Θα έχουμε ντέρμπι αιωνίων μετά από καιρό και όλοι το περιμένουν με ανυπομονησία. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε, το δύσκολο κομμάτι είναι πίσω μας και ελπίζουμε να φέρουμε το Κύπελλο".

Αναφορικά για την εμπειρία του από τα ντέρμπι αιωνίων, ο Νέντοβιτς είπε: "Η εμπειρία μου είναι ωραία αλλά πέρσι δεν μπορέσαμε να έχουμε την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι. Φέτος είναι αλλιώς και είναι κάτι για το οποίο ζεις και παίζεις μπάσκετ. Θα το διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ