ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, O Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Επέστρεψα με στόχο το Βερολίνο, έχω κρατήσει κάτι για το τέλος"

Final Four 2024, O Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Επέστρεψα με στόχο το Βερολίνο, έχω κρατήσει κάτι για το τέλος"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του SPORT24 για τους στόχους που είχε από όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στα δυνατά σημεία της Φενέρμπαχτσε.

Στην κάμερα του SPORT24 μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον Έλληνα διεθνή να αναφέρεται σε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR μέχρι το Final Four της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στα πράγματα που κάνει καλά στο παιχνίδι της η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Για όλη τη φετινή πορεία: "Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Είναι μια πολύ ωραία και χαρούμενη στιγμή να βρισκόμαστε εδώ με την ομάδα μετά από τόσα χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει στην ομάδα μετά από την προσπάθεια και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Παρόλα αυτά δεν είμαστε εφησυχασμένοι. Είμαστε δύο νίκες μακριά από το τρόπαιο, θα παλέψουμε και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για αυτό το πράγμα".

Για το πότε είπε ότι "θα πάμε Final Four": "Το πιστεύαμε όλη τη σεζόν, Από πέρυσι το καλοκαίρι. Από όταν υπέγραψα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και μιλώντας με τον Κώστα Σλούκα είχαμε αποφασίσει ότι αυτός είναι ο στόχος, να επιστρέψουμε εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για κάτι που έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν".

Για το τι θα αφαιρούσε από τη Φενέρμπαχτσε: "Είναι πολύ μετρημένη ομάδα, κάνουνε πολλά πράγματα καλά. Δεν έχουν τόσο πολύ τον αστάθμητο παράγοντα. Έχουν μία βάση και έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί, ακόμα και στην κακή τους βραδιά θα παίξουν για 7/10. Θα έλεγα τη συνέπεια και τα ριμπάουντ".

Για το εάν έχει κρατήσει κάτι για το Final Four: "Έχω κρατήσει κάτι και εγώ"

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ