ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Γούλβεριν, τραυματίζεται αλλά γίνεται καλά"

Final Four 2024, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Γούλβεριν, τραυματίζεται αλλά γίνεται καλά"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 στην Open Media Day του Final Four της EuroLeague, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο τι χρωστάει η τύχη στους "ερυθρόλευκους" και στο ποιος σούπερ ήρωας ταιριάζει στη νοοτροπία των Πειραιωτών.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 στην Open Media Day του Final Four της EuroLeague, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο γεγονός ότι η τύχη χρωστάει κάτι από τους "ερυθρόλευκους" στην τρίτη σερί τους παρουσία σε τελική φάση.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στη νοοτροπία των Πειραιωτών που παραπέμπει στον διάσημο σούπερ ήρωα Γούλβεριν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Για το τι θα κάνει μετά την προπόνηση: "Θα πάω ξενοδοχείο, θα καθίσω λίγο στο κινητό, θα πάω από το δωμάτιο του Παπανικολάου και του Μιλουτίνοφ και μετά θα πάρω τη γυναίκα μου με facetime".

Για το ποιος σούπερ ήρωας θα ήταν Ολυμπιακός: "Νομίζω ότι θα ήταν ο Γούλβεριν γιατί τραυματίζεται, αλλά γίνεται καλά".

Για το εάν έχει γούρια και ποια είναι αυτά: "Κάτι έχω, αλλά δεν μπορώ να τα πω για να μην με ματιάσουν".

Τι είναι πιο αγχωτικό ένα Game 5 στα playoffs ή ένας ημιτελικός: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δικιά του χρησιμότητα και είναι ιδιαίτερο. Πλέον μετά από τόσα παιχνίδια το άγχος είναι δημιουργικό. Δεν είναι σωστό να μας καταβάλει και να μην μπορούμε αποδώσουμε αποδώσουμε. Έχουμε βρεθεί τρεις φορές εδώ και υπάρχει εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλυφθούν όλα αυτά".

Μπορεί η τύχη να χρωστάει κάτι στον Ολυμπιακό: "Πιστεύω στην τύχη και θεωρώ ότι υπάρχει Θεός".

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ