FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Στο "πόδι" η Ζαλγκίριο Αρένα για τον Σάσα Βεζένκοβ μόλις βγήκε για τα πρώτα σουτάκια

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Στο "πόδι" η Ζαλγκίριο Αρένα για τον Σάσα Βεζένκοβ μόλις βγήκε για τα πρώτα σουτάκια
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ, την στιγμή που βγήκε για τα πρώτα σουτάκια. "MVP" φώναζαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ στην Ζαλγκίριο Αρένα για τον τελικό του Final Four (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τους ερυθρόλευκους οπαδούς να έχουν κατακλύσει τις κερκίδες.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Μάλιστα, την στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοβ βγήκε για την προθέρμανσή του γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν "MVP".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ