FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Χαμός όταν ακούστηκε ο ύμνος των "ερυθρόλευκων" στο κέντρο του Κάουνας

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Χαμός όταν ακούστηκε ο ύμνος των "ερυθρόλευκων" στο κέντρο του Κάουνας

Στην κεντρική πλατεία του Κάουνας παίζουν ανά διαστήματα οι ύμνοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four και όταν ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού οι συγκεντρωμένοι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" δημιούργησαν έναν μικρό χαμό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Κάουνας εν αναμονή του σημερινού (19/5) ημιτελικού του Final Four με την Μονακό (18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και στην λιθουανική πόλη έγινε ήδη σαφές ότι... έφτασαν.

Αποστολή Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Με το Κάουνας να ντύνεται συχνά στους ήχους των ύμνων των τεσσάρων φιναλίστ, την στιγμή που ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού επικράτησε ένας χαμός στο κέντρο της πόλης.

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Οι οπαδοί της ομάδας, που είτε έκαναν βόλτα, είτε κάθονταν σε κάποια καφετέρια, άρχισαν να τραγουδούν, κάνοντας το Κάουνας να μοιάζει για λίγο με τον Πειραιά.

Δείτε το VIDEO:

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ