FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Οπαδοί των "ερυθρόλευκων" άρχισαν να μαζεύονται στο Κάουνας

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Οπαδοί των "ερυθρόλευκων" άρχισαν να μαζεύονται στο Κάουνας

Αρκετές ώρες πριν από τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό (18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν σιγά-σιγά να μαζεύονται στους δρόμους του Κάουνας, τραγουδώντας συνθήματα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες την Μονακό (18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Κάουνας, οι οπαδοί της ομάδας όμως είναι ανυπόμονο και βρέθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην λιθουανική πόλη.

Αποστολή Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Περίπου 4.500 φίλοι των "ερυθρόλευκων" αναμένεται να βρεθούν σε μία από τις πιο μπασκετικές πόλεις της Ευρώπης, με τους πρώτους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" να δίνουν δυναμικό παρών κατά την έλευσή τους.

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Τα πρώτα συνθήματα και το "κάτι μαγικό" κυριαρχούσαν, σε μία ημέρα που οι ώρες δείχνουν να περνούν όλο και πιο... αργά μέχρι τον ημιτελικό.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ