FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ρεάλ Μαδρίτης: Φόβοι πως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν θα ξαναπαίξει φέτος

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι αρκετά πιο σοβαρός απ ότι αρχικά εκτιμήθηκε. Φόβοι στη Ρεάλ Μαδρίτης πως ο 27χρονος γκαρντ δεν θα προλάβει ούτε την post season στη Liga Endesa.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έχει τεθεί νοκ άουτ για τον τελικό του Final Four ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές, μετά από τον τραυματισμό που υπέστη πολύ νωρίς στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Την παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης στη Stark Arena, ο Πάμπλο Λάσο κατέστησε σαφές πως ο 27χρονος γκαρντ δεν θα είναι διαθέσιμος το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαΐου, πλην όμως τα νέα που φτάνουν από το Βελιγράδι είναι ακόμη πιο δυσοίωνα.

Σύμφωνα με τον Onda Madrid (ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας), το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εσχάτως στον αριστερό αστράγαλο ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος είναι αρκετό για να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Ήτοι, να μην προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της post season της Liga Endesa.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, καθίσταται σαφές πως ο Πάμπλο Λάσο θα έχει μοναδική επιλογή την ενεργοποίηση εκ νέου του Τομά Ερτέλ στο rotation.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ