FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μπαρτζώκας: "Αφιερωμένο στους προέδρους"

Final Four 2022, Μπαρτζώκας: "Αφιερωμένο στους προέδρους"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν, μία διάκριση που θέλησε να αφιερώσει στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν παρέλαβε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της Awards Ceremony στο Βελιγράδι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να σταθεί στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του, την δουλειά του προπονητικού σταφ αλλά και την αφοσίωση που δείχνουν οι παίκτες του στον στόχο.

Παράλληλα θέλησε να αφιερώσει το βραβείο στους προέδρους, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο που του έδωσαν ξανά την ευκαιρία να προπονήσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Ολυμπιακού:

"Δεν είχα καμία ιδέα αν θα είμαι ή όχι, εδώ το άκουσα. Η πορεία της ομάδας έδειξε πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ατομική βράβευση για τον προπονητή της οπότε χαίρομαι που εγώ είμαι αυτός αλλά κυρίως που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στο προπονητικό μου σταφ που κάνουν τη σκληρή δουλειά και εγώ απλά διαχειρίζομαι μερικές καταστάσεις. Θα ήθελα επίσης να το αφιερώσω στους προέδρους της ομάδας που μου έδωσαν για δεύτερη φορά την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το τεράστιο κλαμπ. Όταν προπονείς μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι σε τέτοια γεγονότα και να κερδίζεις βραβεία.

Εδώ που είμαστε δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Είναι ένα ματς μπάσκετ και δεν μου αρέσει να δίνω ποσοστά. Θα είμαστε έτοιμοι και τακτικά και πνευματικά. Οι παίκτες έχουν καταλάβει την πρόκληση που έχουν μπροστά τους".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ