FINAL FOUR 2022

Final Four 2022: Η εικόνα του Παπανικολάου ήταν όλος ο Ολυμπιακός

Final Four 2022: Η εικόνα του Παπανικολάου ήταν όλος ο Ολυμπιακός
HARRIS STAVROU / SPORT24

Βυθισμένος στις σκέψεις του ο Κώστας Παπανικολάου στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα, γι' αυτό που όλοι στον Ολυμπιακό θεωρούν ως τεράστια χαμένη ευκαιρία, για την ήττα από την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final Four στο Βελιγράδι.

Αν τους έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγαν. Προπονητές και παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν κουράγιο για τον μικρό τελικό, η πρωτοφανής αποθέωση από τον κόσμο θα μπορούσε να τους βάλει φτερά στα πόδια, αντ' αυτού τους στενοχώρησε ακόμη περισσότερο. Η χαμένη ευκαιρία απέναντι στην Αναντολού Εφές ήταν μεγάλη και ο τρόπος με τον οποίο αναγνώρισαν οι 12 χιλιάδες οπαδοί στην Σταρκ Αρένα την προσπάθεια που έγινε στη διάρκεια της σεζόν, δημιούργησε ακόμη περισσότερη στενοχώρια στους Πειραιώτες.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή, η εικόνα που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που υπήρχαν στον Ολυμπιακό, ήταν αυτή του Κώστα Παπανικολάου στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Βυθυσμένος στις σκέψεις του στο δεύτερο μέρος, έπαιξε 14:59, ήταν άποντος, γενικώς δεν βοήθησε, δεν είχε κουράγιο μετά από το ματς με την Εφές. Έτσι ένιωθαν πολλοί ακόμη παίκτες της ομάδας του Πειραιά και αυτό δείχνει πως δεν ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, όπως πολλοί υποστηρίζουν, αλλά πως πραγματικά θεωρούν ότι χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία με τον κόσμο στο πλευρό τους.

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ